Вести Македонија Ударни вести

Во ковид центрите во земјава за 24 часа има 10 хоспитализирани пациенти

  ovido Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје и во земјава има хоспитализирано 10 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Во Скопје е примен еден пациенти и 9 во болниците низ земјава. Вкупно 90 лица сомнителни и потврдени за Ковид 19 се лекуваат на инфективните одделенија и тоа 26 во Скопје […]

Вести Македонија Ударни вести

Регистрирани се 18 нови случаи, 31 оздравен пациент и 1 починато лице

  Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1.   Регистрирани се 31 оздравен пациенти од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и […]

Вести Македонија Ударни вести

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 75 пациенти

  Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 75 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 10 пациенти, позитивни и суспектни на Ковид 19. Во болницата […]

Вести Македонија Ударни вести

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 329 пациенти

    Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 329 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 40 пациенти позитивни и суспектни на Ковид 19. Во […]

Вести Македонија Ударни вести

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 23 пациенти

  Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 23 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 262 лица сомнителни и потврдени за Ковид 19 се лекуваат на инфективните одделенија во главниот град.   Во последното деноноќие, на Интерните клиники имало 13 приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало […]

Вести Македонија Ударни вести

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 499 пациенти

    Во изминатите 24 часа  во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 499 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 57 пациенти позитивни и суспектни на Ковид 19. Во […]

Вести Македонија Ударни вести

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 622 пациенти

  Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 622 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 79 пациенти позитивни и суспектни на Ковид 19. Во болницата […]

Вести Македонија

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 25 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 25 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 251 лице сомнително и потврденио за КОВИД -19 се лекува на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на интерните клиники имало 7 приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 9 нови приеми […]

Вести Македонија

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 10 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 10 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 248 лица сомнителни и потврдени за КОВИД -19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на интерните клиники имало еден прием. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 5 нови […]

Вести Македонија Ударни вести

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 10 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 10 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 243 лица сомнителни и потврдени за КОВИД -19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на интерните клиники имало 4 приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 3 нови […]