Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ДИК: Пристигнат еден приговор за постапката за гласање

Истече рокот за поднесување приговори за постапката за гласање, до Државната Изборна комисија пристигна еден приговор за постапката на гласање…

Повеќе