Categories: Вести, Македонија

УКИМ е загрижен поради експанзијата на нови универзитети

На денешната седница, членовите на Сенатот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ изразиле загриженост за влијанието од експанзијата на новоформирани државни универзитети…

Повеќе