Вести Македонија Статуси

Тричковски повикан во ОЈО по поднесена кривична пријава за повеќе кривични дела

Тричковски на својот фб профил го објави писмото со кое ОЈО го повикува да се јави на 20. ноември во обвинителството, во својство на осомничен во врска со постапка која се води по поднесена кривична пријава за повеќе кривични дела од Кривичниот законик.

Сподели: