Вести Изјави Македонија Ударни вести

Царовска: Ние сме на страна на правдата, да се изнајде решение за Законот за ЈО

-” Сметам дека она што е создадено како капацитет во СЈО сигурно дека мора да опстои во нашата држава, поради тоа што без правна држава, без системи коишто се соодветни за заштита на граѓаните и заштита од криминал, не можеме да одиме напред. Сигурна сум дека преговарачката група и премиерот ќе изнајдат решение коешто е најдобро за сите со цел да може да опстојат капацитетите што се создадени.”
Изјави, Мила Царовска
Сподели: