Ципрас: Честитам, пријателе Зоран Заев!

Сподели

 

„Честитки, пријателе мој, Зоран Заев!“, напиша Ципрас. „Вечерашново гласање е голем чекор кон нашиот заеднички успех. Многу важен чекор кон мирна и просперитетна иднина за нашите народи!“