Димитров: На крајот, ЌЕ НЕ’ БИДЕ! И кога ќе погледнеме назад, ќе се гордееме”

Сподели

 

“Далеку сме од тоа каде сакаме да бидеме. Ама го знаеме патот. Секој чекор е и ќе биде голем предизвик. За сите нас. Но Македонија реши да застане на нозе, да исправи глава и да тргне напред. На крајот, ЌЕ НЕ’ БИДЕ! И кога ќе погледнеме назад, ќе се гордееме.”

Изјави, Никола Димитров