Алтернатива Настани

ЦИВИЛ: Градење на ефикасен систем за превенција од природни непогоди

Сподели:

untitled

Tркалезната маса „Градење на ефикасен систем за превенција од природни непогоди“ ќе се одржи на 12.09.2016 г. (понеделник) со почеток во 12:05 часот во салата Дипломатик на Скопскиот саем. Настанот е во организација на ЦИВИЛ-Центар за слобода.

Воведни говорници се:
проф. д-р Александар Трендафилов, Шумарски Факултет
проф. д-р Татјана Миткова, Земјоделски Факултет
проф. д-р Ивица Милевски, Природно-математички факултет
проф. д-р Иван Блинков, Шумарски Факултет

Ве покануваме да бидете дел од тркалезната маса и да учествувате во широката дискусија.

ЦИВИЛ-Центар за слобода

Сподели: