Вести Македонија Ударни вести

ЦР со продолжено работно време за поднесување на пријави за локалните избори

Сподели:

 

Централен регистар информира дека од недела до среда ќе биде со продолжено работно време, односно регионалните регистрациони канцеларии ќе работат со дежурства поради роковите за поднесување на пријави за претстојните локални избори.

Работното време:

Недела – 12.09.2021 – 08 до 16 часот
Понеделник – 13.09.2021 – 08 до 20 часот
Вторник – 14.09.2021 – 08 до 20 часот
Среда – 15.09.2021 – 08 до 20 часот.

 

Сподели: