Алтернатива Настани

ВИ-ЏЕЈ СЕТ НА ДИЛОРЕАН ОД ТОРИНО, ИТАЛИЈА

Сподели:

MDvidejsetnadiloreanodtorinomuzickinastani

МКЦ,   10 Јуни, 23:30ч

The Stereoteller и Discoforgia гордо најавуваат:

Ди-џеј сет во живо каде што границите меѓу декадите ќе исчезнат и музиката ќе тече така што ќе направи да тацнувате на ритмови од 20тите па се до денес.

Elvis Presley ќе се сретне со Daft Punk, Prince ќе танцува со Disclosure и Blues Brothers ќе свират заедно со Crystal Fighters. Дали сте подготвени да танцувате со нас?

Кои сме ние?

Dee Lorean е дуо составено од:

LouieG aka The Stereoteller

композитор, музички продуцент и пеач кој патува низ светот за да создаде песни основани на приказни и проекти создадени од млади луѓе кои можат да го променат светот.

Fil Tha aka Discoforgia

ди-џеј, продуцент и патник од подиумот кој со мешањето на електро, панк и рок го носи звукот на едно сосема нова ниво.

Шоуто ќе биде поддржано со визуелен дизајн настап во живо во продукција на VJ Andrea Dutto.

ВЛЕЗОТ Е БЕСПЛАТЕН

 

Сподели: