Спорт

ВИДЕО: Запознајте го Џејлен, детето кое преку ноќ стана интернет сензација!

Сподели:

Вистински хит на социјалните мрежи стана ова момче од Америка по име Џејлен, чии снимки од играњето кошарка со неговиот постар брат се урнебесно смешни.

Иако е многу помал од неговиот брат Ноа, тој се чуди како наоѓа начини да го надигра и да постигне кош, но неговиот „кошаркарски речник“ е уште позабавен.

„Ти си нула, нула“, го провоцираше Џејлен својот брат по дадените кошеви.

Неговата реакција е особено смешна кога татко му ќе му каже дека направил чекори…

– Што?! Не, тоа не се чекори. Како може да кажете дека тоа се чекори – Џејлен уживаше како да се расправа со судија во НБА.

На второто видео, може да се забележи дека од време на време, Ноа решава малку да го „врати својот помлад брат на земја“, па летаат блокади на сите страни, но исто така и нему ми е забавно кога Џејлен е во елемент…

Без оглед на се, ако продолжи вака, го чека одлична кошаркарска кариера.

The post ВИДЕО: Запознајте го Џејлен, детето кое преку ноќ стана интернет сензација! appeared first on Спорти.

Powered by WPeMatico

Сподели: