Вести Изјави Македонија Ударни вести

ЗАЕВ: Химната се пее секој ден и секаде

 

„Нашата ѕвезда се извини на Фејсбук, амбасадата на САД исто. Тоа е пропуст. Химната се пее секој ден и секаде. Тоа потврдува дека е ненамерна грешка“.

Изјави, Зоран Заев

Сподели: