Вести Изјави Македонија Статуси Ударни вести

ЗАЕВ: На Ковачевски и министрите им посакувам успех во работата

Сподели:

 

“Денеска ги предадов функцијата и кабинетот на новиот претседател на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски.
 
Нему и на министрите им посакувам успех во работата и исполнување на програмата и приоритетите на новата Влада за наредниот период, работејќи исклучиво за интересите на граѓаните и на државата”, напиша Заев на својот официјален фб профил.
Сподели: