Заев: Со една изборна единица гласот на граѓаните ќе стане подоминантен

Сподели

 

-“Верувам дека со една изборна единица гласот на граѓаните ќе стане подоминантен. Иако СДСМ како најдобростоечка партија најмногу би изгубила, но добива демократијата. Сепак една изборна единица и отворени листи заедно никаде не се спроведуваат, или тоа или тоа.”

Изјави, Зоран Заев