Вести Македонија

Жбогар: Уште еден важен чекор за Северна Македонија на патот кон ЕУ

Сподели:

 

 

“Уште еден важен чекор за Северна Македонија на патот кон ЕУ. Европската комисија го испрати предлог документот на преговарачката рамка во Европскиот Парламент на разгледување од страна на земјите членки” – напиша Евроамбасадорот Жбогар на својот твитер профил.

Сподели: