Алтернатива Настани

10 ГОДИНИ – PRILEP JAZZ WEEKEND

Сподели:

 
Во четврток, на 26.август во НУЦК Марко Цепенков ќе се одбележи десеттиот јубилеен PRILEP JAZZ WEEKEND.
KANTON 6
LETECHKI PEKINEZERI
Петок 27.08.2021г
TAXI Consilium
Toni Kitanovski&Panda 5 feat Chad McCullough
Сабота 28.08.2021г
Tribute to Jazz Messengers
SAYUGÀ QUARTET feat JURE PUKL
Недела 29.08.2021г
LJUBOJNA AMBIENCE.
 
Фестивалот е делумно финансиран од Министерство за култура на Република Северна Македонија.
Сподели: