Здравје Магазин

И “Промедика” се вклучува во акцијата за психолошка поддршка на населението

Сподели:

 

Д-р Жанета Карагоцева

Следејќи ги секојдневно информациите околу епидемијата со корона вирусот, а со цел да помогнеме да се избегне создавање на паника кај населението нудиме психолошка поддршка на целокупната возрасна популација (лица во карантин, лица кои се доброволно во изолација и сите останати граѓани).

Може да не контактирате на телефон 072/257-014 и да разговарате со нашиот психијатар Д-р Жанета Карагоцева, секој работен ден во период од 10 до 14 часот.

Промедика – Медикал Центар

Сподели: