Датуми и рокови: Визуелизација на договорот од 20 јули

Сподели

Dogovor-1-2

Договорот што вчера го постигнаа претставниците на четирите најголеми политички партии има неколку клучни датуми и неколку рокови кои треба да се исполнат за да можат лидерите на партиите до 31 август да имаат лидерска средба и да договорат датум за избори и формирање преодна влада.

Dogovor-1

извор meta.mk