Спорт

Андон Дончевски: Да му помогнеме на ФК Вардар “Купи сезонски билет”

Сподели:

 

Македонскиот клуб Вардар и Комитите продолжуваат со акцијата „Купи сезонски билет“ која треба да го воздигне клубот и да му донесе солидна финансиска поткрепа за претстојната сезона по враќањето во елитата.

На оваа акција и се приклучи и легендарниот тренер Андон Дончевски, кој купи сезонски билет, но им порача на сите дека треба во овој момент да му помогнат на ФК Вардар.
 

„Да му помогнеме на Вардар, да ја воздигнеме Македонија. Ве поздравувам мои Комити, мои внуци, мои јунаци Македонски“, изјави Андон Дончевски.

Големиот Андон Дончевски купи членска карта, и даде јасна поддршка за нашата акција! Време е сите легенди на клубот да го сторат истото!
За клубот на народот!
 
На сите продажни места на “МК Тикетс”, Онлајн, преку линкот:
Сподели: