Хороскоп

Неделен хороскоп: 30. април – 6. мај

Овен Бидете подготвени за некои проблеми со документите во првата половина на оваа недела. Фокусирајте се на напорите за подобрување на вашата врска со колегите.  Во среда, не започнувајте ништо ново. Ако е неопходно да се отстрани хаосот или да се зацврстат позициите некаде, тогаш дејствувајте во среда. Во четврток и петок намалете го бројот […]

Хороскоп

Неделен хороскоп: 23. април – 29. април

OВЕН На Овновите кои се во брак им следи добра недела со партнерот. На слободните може да им се допадне некоја личност со која работат заедно. Задоволни сте со финансиите. Помалку сте под стрес заради работата. Оваа недела треба да ви биде приоритет состојбата на организамот. Направете барем основни анализи.   БИК Доколку сте во […]

Хороскоп

Неделен хороскоп: 26 – 04 февруари

Овен Пред вас се убави љубовни денови во кои ќе има многу прилики за зближувања. Вашиот социјален живот од ден на ден ќе биде сè побогат, а вие сè повесели. Немојте да седите дома, излезете меѓу луѓе, покажете се и уживајте. Не сте свесни за своите можности. Од вас се очекува повеќе и подобро затоа […]

Хороскоп

Неделен хороскоп: 19. – 25. февруари

Овен Пред вас се убави љубовни денови во кои ќе има многу прилики за зближувања. Вашиот социјален живот од ден на ден ќе биде сè побогат, а вие сè повесели. Немојте да седите дома, излезете меѓу луѓе, покажете се и уживајте. Не сте свесни за своите можности. Од вас се очекува повеќе и подобро затоа […]

Хороскоп

Неделен хороскоп: 12 – 18. февруари

Овен Сѐ уште постојат мали задачи кои морате да ги завршите. Во дел од нив, вие ќе ја пропуштите главната работа, бидејќи целите не ви се сосема јасно. Сепак, обидете се да чекорите сигурно со сигурни потези, затоа што навистина немате потреба да се задлабочувате. Нема да постојат многу интересни работи за вас оваа недела, […]

Хороскоп

Неделен хороскоп: 05.02 – 11.02.2018

Овен Пред вас се убави љубовни денови во кои ќе има многу прилики за зближувања. Вашиот социјален живот од ден на ден ќе биде сè побогат, а вие сè повесели. Немојте да седите дома, излезете меѓу луѓе, покажете се и уживајте. Не сте свесни за своите можности. Од вас се очекува повеќе и подобро затоа што […]

Хороскоп

Неделен хороскоп: 29.01 – 04.02.2018

Овен Не сте во можност да одбирате, но потрудете се најбезболно да го поминете овој период. Некои од вас ќе добијат понуда за работно унапредување, но малкумина ќе ја прифатат, или ќе биди малку платена или нема да содејствува со вашите квалитети. Лесно остварувате деловни успеси, но во овој период ќе се пожалите на истите. […]

Хороскоп

Неделен хороскоп: 15.01 – 21.01.2018

Овен Време е да завртите нов лист и да го напуштите сето тоа што ве оптеретувало веќе подолго време. Ќе се чуствувате подготвени да тргнете понатаму што ќе ви донесе подобрување во вашата психичка состојба. Подгответе се за нови и возбудливи настани кои ќе ги има доста. Немојте да барате помош од страна, бидејќи таа […]

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

Овен Работа – Фокусот на падот во полето на кариерата продолжува и во јануари 2018 година. Дополнителна финансиска поддршка може да се очекува од семејството. Патувањето може да ви донесе многубројни можности за напредок што се однесува до финансиите. Позициите на планетата во јануари предлагаат да се посветите на вашата кариера, додека семејните проблеми засега […]

Хороскоп

Неделен хороскоп: 11.12 – 17.12.2017

Овен Оваа недела очекувајте помош од други луѓе, но не и премногу успеси на работното место. Сега е време за завршување на обврските. Можни се недоразбирања на работното место. Премногу разговор може да ви штети, па затоа немојте лесно да се отворате пред другите. Вашите проблеми задржете ги за себе. Што се однесува до љубовта […]