Алтернатива Настани

Чифте Амам: “ОСТЕН” – 50 години светска галерија на карикатури

Сподели:

Чифте Амам, 22. ноември 50 години СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА на КАРИКАТУРИ
ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2018

Ретроспективна изложба 50 СГК 1969-2019 | изложба на 270 уметници од цел свет | доделување награди

ОСТЕН БИЕНАЛЕ на НАГРАДЕНИ АВТОРИ
Марина АБРАМОВИЌ | Јоже ЦИУХА, Словенија | Васко ТАШКОВСКИ, Македонија | Глигор ЧЕМЕРСКИ, Македонија | Павел ВАРХОЛ, Полска | Елпида ХАЏИ-ВАСИЛЕВА, Обединето кралство | Васил ВАСИЛЕВ, Македонија | Атанас АТАНАСОСКИ, Македонија | Јоан БЕЛМАР, САД | Мице ЈАНКУЛОВСКИ, Македонија | Невзат Бејтули КИЦА, Македонија

Сподели: