Stefan Stefanovski
Алтернатива Настани Ударни вести

„Денови на македонскиот мед 2020“ отворени за посетителите

Сподели:

Stefan Stefanovski

 

Денеска во Скопје ќе биде организрано свечено отворање на манифестацијата „Денови на македонскиот мед 2020“.

 „Денови на македонскиот мед“ ќе ги отворат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа и градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ.

Посетителите на манифестацијата која се одржува на ул. Македонија, ќе можат да ги разгледаат штандовите со мед и пчелни производи, како и да ја проследат подготвената програма.

фотографија: Стефан Стефановски

Сподели: