Вести Изјави Топ теми Ударни вести

Димитров: Ова е историски настан, ја пишуваме историјата, создаваме посветла иднина во регион полн со историја и конфликти

-“Како полноправна членка на НАТО Македонија ќе стане постабилна и со зацврстена безбедност дома и во регионот, додека ратификацијата на протоколот за членството во грчкиот Парламент е завршена работа. Ова е историски настан, ја пишуваме историјата со тоа што создаваме посветла иднина во регион полн со историја и конфликти.”

Изјави, Никола Димитров 

Сподели: