Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Добивај ги најновите информации од МЗ за заштита од корона вирус, директно во AirCare!

Сподели:

 

КОВИД-19: Добивај ги најновите информации од Министерството за здравство за заштита од корона вирус, директно во AirCare!

Преземи ја најновата верзија од Google Play и App Store, и осигурај се дека во менито ја имаш активирано опцијата за нотификации. Сите новости ќе ги има во делот “Вести”.

Голема благодарност до МојВоздух/AirCare за поддршката која ни ја даваат во овие моменти со справувањето и информирањето за заштита на граѓаните од КОВИД-19.

Android: https://getaircare.com/android
iOS: https://getaircare.com/ios

Сподели, симни апликација и информирај се!

[AirCare – Air Quality App]

Сподели: