Алтернатива Настани Ударни вести

#ДОМА: Мавровски приказни (ВИДЕО)

Сподели:

 

Националниот парк Маврово, не е забрането, тајно или заградено место. Тоа е живо подрачје каде опстојуваат огромен број на ретки и загрозени живи организми, но и луѓе што тука го нашле својот дом, пасија и професија. Ова се нивните приказни.

 

Автор: Кирил Пржо
Режија: Ана Алексовска
Домаќин: Ѓорѓи Нешковски
Сниматели: Тони Стојановски, Љубомир Домазетов, Димитар Попов
Монтажа: Борче Крстевски

Сподели: