Вести Изјави Македонија Ударни вести

Филипче: Ги повикуваме ВМРО-ДПМНЕ да учествуваат во проектот на Новиот клинички центар

 

“Да бидеме конструктивни за доброто на државата. Ги повикуваме ВМРО-ДПМНЕ да учествуваат и да ја следат работата на сите тела вклучени во проектот за изградба на Нов Клинички центар во Скопје. Ова е единствен начин ваков голем проект да успее за доброто на граѓаните на државата. Заедно да бидеме дел од еден успешен проект. Транспарентно, заеднички да покажеме дека интерес ни се граѓаните, а не собирање на политички поени. Отворени сме за соработка, ве очекуваме да бидете дел од работните групи ” – изјави министерот за здравство Венко Филипче.

Изјави, Венко Филипче

Сподели: