Алтернатива Настани Ударни вести

Гала концерт MATKA SUMMER NIGHTS

Сподели:

 

На 7. јули ќе се одржи свечено отворање на Гала концертот MATKA SUMMER NIGHTS, со почеток од 20.часот.
 
 
Оперски и Мјузикл, ремек дела: Нико Ѓоргиевски – тенор
 
Гости: Полина Тасева – сопран, Александра Митровска – сопран, Мариана Бошковска – мецосопран, Калина Велковска (Kaly), Дино и Ади Имери – Пијано и ел. Гитара, Андреј Наунов – клавијатури и органа.
 
Билети достапни на: www.bileti.mk
 
Достапни билети за: – Катамарани до 10 лица, Чамци до 10, 8 и 6 лица, Ресторански маси до 4 лица, Барски маси до 4 лица, Места за стоење.
*Поради почитување на пропишаните мерки и протоколи за КОВИД 19, бројот на билети е во строго ограничен број.Настанот ќе ги запази протоколите за зачувување на животната средина на локалитетот.
Сподели: