Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје: Забраната за запирање на возилата за доставување стока во централното градско подрачје станува трајна

Сподели:

Советот на Град Скопје ја усвои Одлуката за изменување и дополнување на Одлуката за организирање и дефинирање на условите за доставување стока на подрачјето на град Скопје.

Со оваа одлука, времената одлука за забрана за запирање на возилата за доставување стока во централното градско подрачје во периодот од 7:30 до 18 часот, станува трајна.

Сподели: