Алтернатива Музика и Филм Настани

Влатко Стефановски: “Мајчин јазик”-Почувствував дека сум доволно возбуден да седнам, и да ги отсвирам овие теми сам, пред само еден микрофон“

Сподели:

„Почувствував дека сум доволно возбуден да седнам, и да ги отсвирам овие теми сам, пред само еден микрофон“ – Влатко Стефановски за “Мајчин јазик”.

„Мајчин јазик“, соло акустичен албум и 35. албум на маестро Влатко Стефановски минатата година го објави „Кроација рекордс“ од Загреб, а концертите ги организира „Баги комуникации“. Три концерти за оваа пригода, на 17, 18. и  20 март.

20.03.2018

20.03.2018

Geplaatst door Баги Комуникации op donderdag 8 maart 2018

Сподели: