Вести Македонија Став Ударни вести

Именувани 30 претседатели на општински организации-промените во СДСМ продолжуваат

Започнатиот процес на промени во интерес на граѓаните, во интерес на иднината, продолжува. Како што најавивме, промените започнуваат одовде, од СДСМ, партијата предводник на Владата и парламентарното мнозинство, партијата предводник на напредокот на државата.

Претседателот Зоран Заев, согласно неговите овластувања, назначи 30 претседатели на Општински организации на СДСМ. Половина од назначените, 15 досега, се новоименувани – изјави Костадинов.

Сподели: