Изјави Македонија

ИЗЈАВИ: ЈАНИ МАКРАДУЛИ

Сподели:

 ПОВОД: ОБРАЌАЊЕТО НА ЃОРЃЕ ИВАНОВ

11114774_10204141583003269_453683486343443711_n

“Лошо прочитан памфлет напишан од штабот на ВМРО-дпмне. Хорхе потврди дека е партиски послушник од најпонизен вид, човек срам за институцијата, срам за професорската фела. За жал слика на општеството кое владее со Мк 10 години. Особено загрижува тезата дека Хорхе, кој во меѓувреме нема ниту Поддршка во Собранието, е спремен, веројатно во недостаток на храна, да ја изнесе војската на улица и примени сила врз опозицијата и активистите од шарената револуција.”

Јани МАКРАДУЛИ

Сподели: