Изјави Македонија

ИЗЈАВИ: ЗДРАВКО САВЕСКИ

Сподели:

12974311_10208569301411437_5661828877603060122_n

“Преговорите не смеат да започнат без активно учество на протестното движење во нив! Барањето на Протестирам за задолжително вклучување на граѓанскиот сектор во процесот на решавање на кризата не смее да се кажува со половина уста! Туку да се инсистира на тоа. Ако самите се задоволуваме со маргинална улога, треба да се чудиме зошто елитите не’ третираат како маргиналци?”
Сподели: