Алтернатива Настани

КИЦ: Изложба графики и слики – Ивана НАСТЕСКИ

Сподели:

Графики и слики – самостојна изложба на Ivana Nasteski. КИЦ, Скопје, изложбен салон Империјал – 2. Четврток, 1 ноември 2018 во 20.00 часот.

Сподели: