Алтернатива Македонија Настани Топ теми Ударни вести

Конкурс на фотографии “Вашиот кадар од Македонија”

Сподели:

 

Агенцијата за промоција на туризмот на Република Македонија, денеска објави конкурс на фотоградии на тема “Вашиот кадар од Македонија”.

Целта на овој чекор е да Ве поттикнеме, инспирираме, охрабриме да ја споделите и Вие вашата приказна, преку вашите најубави и најинспиративни моменти кои сте ги имале во Македонија. Креативноста споделете ја и преку вашите фотографии на најразлични теми туристички дестинации, активности во природа, гурмански мотиви и други интересни моменти, – изјавија од Агенцијата.

Конкурсот ќе биде отворен до 5. декември, а сите информации во врска со аплицирањето се достапни на линкот http://tourismmacedonia.gov.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1369

Сподели: