Алтернатива Настани

Kрводарителска акција во знак на сеќавање на скопскиот земјотрес

Сподели:

 

Општинската организација на Црвен крст од Кисела Вода во соработка со Институтот за трансфузиона медицина и Црвен крст на Град Скопје на 24. јули ќе ја организираат традиционална крводарителска акција во знак на сеќавање на скопскиот земјотрес од 1963 година.

Акцијата ќе се одржи во дневниот центар за дарување во Домот на хуманитарни организации „Даре Џамбаз“ во период од 9 до 17 часот и ќе биде спроведена по посебни здравствени протоколи.

Сподели: