Алтернатива Настани

“ЛЕРИН” полиња жито, ридишта крв – Кино “Култура”

Сподели:

unko

Кино Култура, 26.ноември

“ЛЕРИН” полиња жито, ридишта крв, од Русомир Богдановски (автор и на Солун град на духови, и Ајнштајновите соништа ), премиера на Театарот на Навигатор Цветко / Кино Култура
Сабота, 26.11.2016 во 20:00

Сподели: