Вести Македонија Ударни вести

Листа на населени места за утрешната теренска вакцинација

Сподели:

 

Теренската вакцинација утре (сабота) 17.07.21 ќе се одвива во следните населени места:
 
Тетово – Шемшово, Сиричино, Прелубиште, Озормичте, Ратае, Туденце, Жилче, Раотинце, Јегуновце, Јанчиште, Подбреге, Копанце
Долнени – Житоше, Кошино, Локвени, Подвис
Прилеп – Мариово
Виница – Црн Камен, Истибања
Валандово – Јосифово, Удово
Берово- Мачево
Струга – Луково, Нерези
Крушево – Долно Дивјаци, Горно Дивјаци, Пуста Река, Острилци
Дебар – Џепиште, Отишани
Кавадарци –Бошава, Конопиште
Битола – Поешево, Долно Оризари, Карамани, Трн, Логоварди
Охрид – Годивје, Сливово, Турије, Мраморец, Врбјани
Куманово – Матејче, Отља, Романовце, Черкезе
 
 
Министерството за здравство секојдневно ќе информира преку соопштенија за денот и местата за теренско вакцинирање за Ковид 19. Замолуваме за поддршка на овој процес.
Сподели: