Алтернатива Настани

МКЦ: ДА ГО ПОЗДРАВИШ И ДА МИ ГО БАЦИШ

Сподели:

untitled

МКЦ, 06.  и 07. октомври

Резервации на телефон – 023115225 или на bileti@mkc.mk

цената на билетот е 300 денари

Играат: Бојан Кирковски, Наташа Петровиќ, Ненад Митевски, Симона Спировска

Режија: Билјана Радиноска

Плакат:
Фотографска репика на делото ,,Црвен Врисок”, на Ана Скјавело, во соработка со Ребека Море(Торино, Италија); Интернационален саем на современа уметност- Паратисима Скопје, специјален проект ,,UndeRadio”- Уметноста е секогаш во право

Дизајн:
Магдалена Дилевска

Сподели: