Вести Македонија Топ теми Ударни вести

МНР ја објави официјалната верзија на протоколот со Бугарија

Сподели:

 

Министерството за надворешни работи ја објави официјалната потпишана верзија од Протоколот од вториот состанок на Заедничката меѓувладина комисија со Бугарија.(скен од официјалната потпишана верзија).

Протоколот може да се види на следниот линк.

Сподели: