МСУ: Проекција на „Југославија, како идеологијата го движеше нашето колективно тело“

Сподели

 

Во рамки на летното КИНО – МСУ, вечер под тремот на музејот ќе биде прикажан документарниот филм „Југославија, како идеологијата го движеше нашето колективно тело“.

 

 
 
 
Почеток 20.30 часот.
Капацитетот е 60 седишта.
Влезот е бесплатен.