Вести Македонија Ударни вести

МТСП: 23 oктомври, Ден на Македонската револуционерна борба е неработен ден

 

 

 

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека 23 октомври 2020 година (петок), Ден на Македонската револуционерна борбае неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита Денот на Македонската револуционерна борба. 

Сподели: