Вести Изјави Македонија

Мухамед Зекири: Џафери и ДУИ треба да објаснат на јавноста зошто го спасија нивниот побратим Трајко Вељановски?!

Сподели:

Талат Џафери и ДУИ треба да објаснат на јавноста зошто го спасија нивниот побратим Трајко Вељановски?!!!…
Го СПАСИЈА за да ги “СПАСИ” некогаш ВМРО нив или …???…
Народот вели: “ Во секое ЗЛО за добро” … Јавноста упте еднаш го виде вистинското лице на оваа политичка партија.
И пророкот Мухамед во една негова изрека има кажано: “Ако не се срамиш, прави што сакаш”.

П.С
ДУИ 2014 = 153.000
ДУИ 2016 = 86.000
ДУИ 2019 = …

Фејсбук статус,Мухамед Зекири
Сподели: