Вести Македонија Топ теми Ударни вести

МЗ: НОВА БЕСПЛАТНАТА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА 0800 002 03

Сподели:

 

Министерство за здравтво ги информира граѓаните дека со почеток од утре, 21. март, 2020 година воведува нова бесплатна телефонска линија 0800 00203 која ќе биде достапна 24/7 за граѓаните.

Јавното здравство е заедничка одговорност! Од нас зависи!

Министерство за здравство на РС Македонија

Сподели: