Алтернатива Настани

НАСКОРО БОКС СЕТ СО НЕОБЈАВЕНИ ПЕСНИ, ИНТЕРВЈУА И ФОТОГРАФИИ НА ДЕЈВИД БОУВИ

Сподели:

lazarus

Списанието „Ролинг стоун“ најавува дека необјавениот албум “The Gouster” ќе биде достапен во бокс-сет, каде обожавателите на музиката на Боуви ќе можат да уживаат во опусот на неговиот неповторлив и оригинален стил. Последниот албум на Боуви не подразбирал дека се тоа единствени негови песни снимени пред смртта. Неговиот мјузикл „Лазарус“ ќе биде достапен кон крајот на октомври со доработка на неколку песни.

Бокс сетот, покрај најавениот албум, ќе содржии некои ретко видени, па и необјавени фотографии, интервјуа и белешки за албумите на Тони Висконти и Хенри Маслина, со кои Боуви соработувал.

Сподели: