НАСТАНИ – CUSTOM ПАТИКА PART 2 – работилница

Сподели

MDdojdinacustompatikapart2rabotinici

Градски Парк , 11 Јуни

Тимот на SnkrCity во соработка со Buzz ви ја претставуваат “Дојди на Custom Патика” Part 2.

Нашата работилница, како и лани, така и оваа година е во склоп на Skopje Street Festival. Учесниците на истата ќе имаат шанса да ги обноват и да ги направат оригинални своите стари патики.

Пријавувањето се врши на нашата фејсбук страна како и на e-mail(rabotilnica@snkrcity.com).

“Дојди на Custom Патика” Part 2 на 11ти и 12ти Јуни, во Градскиот Парк.

Дечки имаме чест да ви објавиме дека за секој учесник на работилницата ќе има изненадување кое сигурно ќе ве израдува…

Се гледаме на Скопје Стрит Фестивал.