Алтернатива Настани

НАСТАНИ: ILLUSTRATOR ЗА ПОЧЕТНИЦИ

Сподели:

MDilustratorzapocetnicikursevi

Brainster, Почеток на курсот:  27 Јуни. 17:00ч

Научи како да работиш во Adobe Illustrator – омилената алатка на дизајнерите и маркетинг агенциите.

Дали до сега сте правеле маркетинг кампања во која требало да бидат вклучени веб и принтани материјали, флаери, постери, билборди? Можеби започнувате свој бизнис па ви треба дизајн?

Научете Illustrator и олеснете си го животот – https://goo.gl/cv1y4m

Повеќе информации на 070/384-728 или на contact@brainster.co .

Овој курс е наменет за сите заинтересирани креативци кои немаат никакво познавање од Adobe Illustrator, а сакаат да се запознаат со сите опции што ги нуди овој софтвер.

Ги покануваме и сите учесници кои се почетници во програмата како и учесници кои долго време не работеле во програмата и сакаат да се потсетат.

На крајот од курсот ќе добиете и краток Потсетник на македонски јазик кој ќе ви помогне во понатамошната работа.

Сподели: