НАСТАНИ – Terrazzza w/ HITO (ENTER.)

Сподели

MDterazzamuzickinastani

Летен Клуб Фабрика, 18 Јуни

За вистинските ценители и слушатели, Terrazzza Скопје ви го најавува првиот настан кој ке се одржи во летниот клуб Фабрика, Скопје.

Хедлајнер ќе биде девојката која се појавува како резидент на ENTER.Sake и дел од целокупниот ENTER. проект на Richie Hawtin во Ибица и ширум светот.

LINE UP: 

Hito (JPN) 

Kantarik (CH) 

AKNL (JPN/DE) 

Предопродажбата на влезниците започнува од 25.05.2016 (Среда). 1/2 JУГОТОН, онлајн на www.kupikartizase.com и во дистрибутивната мрежа КупиКартиЗаСе низ републиката.

Цена на влезниците во предпродажба до 01.06.2016 е 200 денари, а потоа до почетокот на настанот 300 денари.

Поддржано од SUN Production.