Алтернатива Настани

НАСТАНИ: „ТЕТ А ТЕТ“ – ИЗЛОЖБА

Сподели:

MDtetatetizlozbi

Кафе Книжарница „Децата од Нашата Улица“ –  12 Јуни

 Украинска сликарка со 21 дело, портрети и актови. Изложбата на прекрасните дела на Снежана Мелник ќе биде оваа недела. Дојдете и нахранете ја вашата душа со амброзија од оваа уметност на хартија.

 

Сподели: