Недела на шпански филм во Центарот за култура Битола

Сподели

“MAMA CUMPLE 100 ANOS” како дел од неделата на шпански филм! Центар за култура Битола, 27 април со почеток од 19:30 часот, Малата сала

“MAMA CUMPLE 100 ANOS” е вистинско ремек дело што го истражува животот и приказните на една жена која слави својот 100-ти роденден. На роденденот се собира целата фамилија и сите заедно го оживуваат минатото, со сите негови конфликти, падови и меѓусебни односи.

Ова е филм кој ќе ве натера да се насмеете, да плачете и да го размислувате својот живот и сите негови богатства.

Влез: Бесплатен