Николовски: Честитки за новата криминална коалција составена од Зоран и Вице Заев, и Сашо Мијалков

Сподели

“Честитки за новата криминална коалција составена од Зоран Заев, Вице Заев и Сашо Мијалков.”

Прес конференција, Александар Николовски